قصه درمانی روشی غیر مستقیم برای انتقال پیامها
نوشته شده توسط : فرزندان برتر
داستان گویی بیش از صرفا خواندن کلمات با صدای بلند است. همچنین مهارت های دیگر را می گیرد. مهم است که بتوانید صداهای مختلفی را در صدای خود بشنوید وقتی که داستان را میگویید.
اگر صدای شما در همان سطح باقی بماند، خسته کننده است! شما می خواهید صدای شما بالاتر و پایین تر باشد. شما می خواهید صدای شما بلندتر و نرمتر باشد.
شما می توانید این را با بازی ها تمرین کنید. این بازی ها به شما کمک می کند تا مهارت هایی را که لازم دارید خود را یک داستانپرداز خوب بدانید را توسعه دهید.
اول، بخشی از یک داستان، هر داستان را بخوانید. صدای خود را همانند نگه دارید بالا یا پایین یا بلند یا نرم نباشید. فقط آن را صاف بگو
همانطور که پدر و مادر عصبانی گفتند: "من قصد دارم تا 10 سالگی حساب کنم و اگر تا 10 سالگی در اتاق خواب نباشم، شما در معرض مشکلات بزرگ هستید".
به عنوان یک کودک بسیار کوچک فقط یادگیری برای شمارش
همانطور که اگر خیلی ناراحت شدید زیرا فکر می کنید همه روز تولدتان را فراموش کرده اند، اما بعد به اتاق نشیمن خود رفتهاید و ده روز تولد نشسته روی زمین را دیدید. چطور آنها را حساب میکنید؟
مثل اینکه شما یک داور برای یک مسابقه بوکس بودید و شمار کسی را داشتید.
همانطور که اگر فردی شماره تلفن خود را در زمانی که تلفن درست کار نکرده بود، به شما تلفن می داد.
همانطور که شما شمارش پنی ها را به عنوان آنها را به یک بانک خوک افتاد.

همان پاراگراف را که قبلا خواندید بخوانید. این بار اجازه دهید صدای شما بلند و نرم شود بالا و پایین برو برو سریع و آهسته آیا تفاوت را می شنوید؟ کدام راه برای تلفن های موبایل بهتر است؟

داستان گویی فقط کلمات نیست این حرکت هم هست شما باید در حالی که داستان خود را بگویید، حرکت کنید.
شما از دست و پای خود استفاده خواهید کرد. شما از دست و چهره خود برای گفتن داستان استفاده می کنید. تمرین حرکات داستان سرایی با این بازی.
شش بار در اتاق شوم هر بار، تظاهر به چیزی متفاوت:

شما از مدرسه به خانه می آیید و می دانید زمانی که به آنجا می روید کارهای زیادی انجام می دهید.
شما از طریق یک پا از برف راه می روید.
شما پابرهنه را در یک باتلاق بسیار چسبناک و چرکین راه می دهید.
شما در حال گذر در یک بیابان داغ تلالو هستید.
شما در قبرستان در قبرستان قدم می زنید.
پای راست شما در حال پخش است.
شما از طریق عسل پیاده روی می کنید.
آفرین! اکنون آماده هستم که یک داستان برای گفتن پیدا کنم!


قصه درمانی

قصه‌ها الكوهاي طبيعي از فكر كردن هستند كه پيش از آغاز تحصيل از راه افسانه‌ها قصه‌هاي كودكانه و تاريخچه‌ خانوادگي فرا گرفته مي‌شوند. به گونه‌اي كه برخي پژوهشگران ادعا كنند دانش امروزي ما از قصه‌ها مي‌آيند. اين روش يكي از بهترين شيوه‌ها در مشاوره با كودكان است به طوري كه آنها مي‌توانند با احساسات و افكار و رفتارهاي تقابل كنند كه هنوز نمي‌توانند با مشاور به طور مستقيم درباره آنها صحبت كنند. اين روش را به همراه بازي درماني توصيه مي‌نمايند تا به عنوان بستر مناسب به بيان و راهنمايي و اصلاح تجربه‌ها كمك كند. كودكان داراي نيازهاي ويژه به دليل محدوديت‌هايي كه در كاركردهاي شناختي هيجاني انگيزشي و رفتاري دارند. نمي‌توانند به طور به طور موثر از آموزش‌ها با روش‌هاي درماني مستقيم بهره گيرند. از اين رو بكارگيري فنون غيرمستقيم مانند قصه‌گويي و قصه‌درماني مي‌توانند به گونه‌اي اثربخش و شفابخش كاستي‌هاي آنها را بهبود و ترميم نمايد. قصه‌گويي براي چه كودكاني مناسب است؟

1- كودكاني كه عزت نفس پايين دارند.

2- كودكاني كه كم‌رو خجالتي هستند.

3- كودكاني كه خشم خود را نمي‌توانند كنترل كنند.

4- كودكاني كه دچار ترس و اضطراب هستند.

5- كمك به هويت‌يابي

6- كودكان بيش‌فعال براي جلوگيري از رفتارهاي تكانشي.

قصه درمانی روشی غیر مستقیم برای انتقال پیامهای مهم در مورد نحوه یادگیری رفتار سازگارانه در یک زمینه اجتماعی است ابزار آموزشی و خلاقی است که از طریق آن می توان مهارتهای مختلفی مانند مهارتهای اجتماعی ، حل مسأله و مهارت خودآگاهی را به کودکان یاد داد .

گوش کردن به یک قصه یک عنصر پویاست که کودکان درعین حال که لذت می برند اجازه می یابند که خود را در موقعیت های مختلف تصور کنند قصه ها ابزارهای آموزشی هستند ، کودک از طریق تجسم شخصیت وتجربه کردن رویدادها، یک قصه را به صورت شخصی تفسیر می کند که می تواند مایه نشاط وشادابی و وسیله تأمین بهداشت روانی و درمان ناراحتی ها می باشد .

قصه گویی فعالیتی اشتراکی است که آگاهی و لذت درونی را افزایش می دهد به کودک اتکا به نفس می دهد و باعث تقویت قوه حافظه کودک می شود.





:: برچسب‌ها: قصه درمانی , قصه‌ها الكوهاي طبيعي ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: